Εργ. Αισθητικής Τέχνης

img Σκοπός του Εργαστηρίου Αισθητικής Tέχνης είναι η πρακτική άσκηση πάνω στα αντικείμενα της Αισθητικής Προσώπου & Σώματος, Επαγγελματικού Μακιγιάζ, Μανικιούρ, Πεντικιούρ, Ονυχοπλαστικής κ.α.

Ο στόχος των εργαστηριακών μαθημάτων είναι η εξειδίκευση των μαθητών στην ομορφιά και την υγεία του ανθρώπινου σώματος με πλούσιες γνώσεις κινησιολογίας, κοσμετολογίας, ηλεκτροθεραπείας, δερματολογίας, πλαστικής χειρουργικής κ.α.

Read more...

Εργ. Ιατρικό-Βιολογικό & Φαρμακείου

img Στο Ιατρικό Βιολογικό εργαστήριο εκπαιδεύονται μαθητές κυρίως της ειδικότητας των «Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων» πάνω σε τεχνικές επεξεργασίας βιολογικών δειγμάτων (αίμα, ούρα, κλπ).

Read more...

Εργ. Νοσηλευτικής

img Η Νοσηλευτική δεν είναι μόνο ένα υπεύθυνο κοινωνικό έργο, αλλά επιστήμη και τέχνη, θεωρία και πράξη, που απαιτεί από τους μαθητές να συνδυάσουν επιστημονικές γνώσεις και τεχνικές δεξιότητες, στην υπηρεσία της υγείας του ανθρώπου σε διάφορα στάδια της ζωής του.Το εργαστηριακό μέρος της Νοσηλευτικής είναι μια μηχανική εργασία που βελτιώνεται συνεχώς με την άσκηση. Αυτή πραγματοποιείται στο εργαστήριο νοσηλευτικής του σχολείου: Εδω οι μαθητές εφαρμόζουν στην πράξη όσα διδάχτηκαν στη θεωρία της Νοσηλευτικής.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ: ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΥΖΑ

Read more...

Εργ. Φυσικοθεραπείας

img Η φυσικοθεραπεία σήμερα ...

Read more...

Εργαστήριο Βρεφονηπιοκομίας

img Η Βρεφονηπιοκομία προσφέρει στους μαθητές τις βασικές γνώσεις που χρειάζονται για τη φροντίδα και την αγωγή των παιδιών ηλικίας 0-5 ετών. Στο εργαστηριακό μέρος, οι μαθητές / τριες έχουν την ευκαιρία

Read more...

Additional information