Εργαστήριο Οχημάτων

img Το Εργαστήριο Οχημάτων 1 και 2, καλύπτει τις εκπαιδευτικές ανάγκες και υποστηρίζει την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων στη λύση-αρμολόγηση, επισκευή, ρύθμιση και έλεγχο σε όλα τα συστήματα νέας τεχνολογίας που αφορούν τον βενζινοκινητήρα, τον πετρελαιοκινητήρα, τα οχήματα με αέριο και κατ' επέκταση όλο το αυτοκίνητο.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ

Εργ. Μηχανολογικών Κατασκευών

img Το Εργαστήριο Μηχανολογικών κατασκευών είναι το «εισαγωγικό» εργαστήριο του Μηχανολογικού Τομέα, ξεκινώντας από τις πρώτες, βασικές διεργασίες και έννοιες . Μέσα από τη γνώση και κατανόηση των κεφαλαίων : Μετρήσεις - Εργαλεία χειρός - Κατεργασίες Διαμόρφωσης - Συνδέσεις και Συγκολλήσεις , πραγματοποιούνται ασκήσεις εφαρμογών από τους μαθητές οι οποίες καταλήγουν σε σύνθετα-συνδιαστικά έργα.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΕΦΑΣ

Read more...

Εργ. Θερμικών Εγκ/σεων & Τεχνολογίας Πετρελάιου & Φυσικού Αερίου

img Στο Εργαστήριο Θερμικών Εγκαταστάσεων και Τεχνολογίας Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου οι μαθητές ασχολούνται με την κατασκευή, συντήρηση, έλεγχο και επισκευή συστημάτων κεντρικής θέρμανσης και με την κατασκευή και επισκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων ύδρευσης - αποχέτευσης - πυρόσβεσης κ.λ.π.

Οι μαθητές με την απόκτηση του πτυχίου τους μπορούν να απασχοληθούν σαν βοηθοί σε κατασκευές και συντηρήσεις εγκαταστάσεων κεντρικής θέρμανσης κτιρίων (κατοικιών, βιοτεχνιών, ξενοδοχείων, νοσοκομείων) και δικτύων ύδρευσης αποχέτευσης, πυρόσβεσης και φυσικού αερίου. Επίσης μπορούν να εραστούν σε καταστήματα εμπορίας εξοπλισμού κεντρικής θέρμανσης, εταιρείες τεχνικών έργων καθώς και σε Υπηρεσίες και Οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημόσιου Τομέα.

Read more...

Εργ. Εγκαταστάσεων Ψύξης, Αερισμού & Κλιματισμού

img Στο Εργαστήριο Εγκαταστάσεων Ψύξης, Αερισμού & Κλιματισμού ο μαθητής ασχολείται με την τοποθέτηση και επισκευή σχετικών μηχανημάτων και συσκευών όπως οικιακά και επαγ­γελματικά ψυγεία, ψυκτικοί θάλαμοι, απλές μεμονωμένες κλιματιστικές συσκευές ή κεντρικές εγκαταστάσεις κλιματισμού.

Read more...

Additional information